Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie

Tootti XXL NEW 118 CM Villa Duo poppenhuis, hout poppenhuis, Hout speelgoedhuis,Droomhuis,Met Gratis Poppen,met krijtbord-functie

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: I-Cigo| Barcode: 8719992298761

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
I-CiGo.c
I-CiGo.com - NL
Uiterlijk 7 december in huis € 119.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Bij het ontwerpen van het huis hebben we bijzondere aandacht besteed aan 【de hoge kwaliteit】van de afwerking, de maximale veiligheid van het kind en de nauwkeurige weergave van interieurdetails.

Het huisje heeft 4 niveaus, die bestaan uit:
zolder met slaapkamer
terras
keuken met eetkamer
badkamer
salon
tuin
deel met laden
Het huis is gemaakt van doorgewinterd grenen hout, dat op passende wijze is beschermd tegen ongewenste insecten. De meeste concurrerende producten hebben dit proces niet doorgemaakt. Controleer het zelf - vraag het de verkoper.

Dankzij dit is het, net als een echt, goed ontworpen huis, duurzaam en veilig. Voldoet aan de vereisten en de hoogste veiligheidsnormen in overeenstemming met EU-richtlijnen. Het is getest door een internationaal bedrijf Intertek.

Door milieuvriendelijke trends in de constructie van onze huizen te ondersteunen, hebben we hout gebruikt dat alleen afkomstig is van rationeel beheerde industriële bossen.

Onze producten hebben het [ FSC-certificaat ]gekregen van de Council for Appropriate Forest Management. Dit onderscheid is een bevestiging van de zorg van ons bedrijf voor de kwaliteit van het milieu en het product zelf.
【Krijtbord op de achterkant】
Ons huis heeft een extra functie van het bord dat op de achterkant is geplaatst. Je kunt overal met krijt tekenen. Het bord is een ideale plek om de eerste letters en cijfers te oefenen. Het is ook een geweldige plek om het artistieke gevoel te ontwikkelen door geweldige tekeningen te maken.
【Onbeperkte creativiteit】
Met grote ramen kunt u het leven van poppen observeren en het plezier en de plaatsing van meubels aanzienlijk vergemakkelijken.
Elke kamer heeft zijn eigen individuele ontwerp met de meest uitgebreide details.
Een grote hoeveelheid ruimte binnenin maakt het mogelijk om meubels te verplaatsen of in de toekomst worden er extra items toegevoegd.
【Extra ruimte voor speelgoed】
Aan de onderkant zijn er twee manden die gemakkelijk alle meubels en poppen kunnen bevatten die aan de set zijn bevestigd. Daarnaast kan de andere mand worden gebruikt om speelgoed van andere kinderen of krijt te verbergen om op de rug te tekenen.
Het klembord heeft afmetingen 27.5x80x27.5cm
【Educatieve waarden】
Kinderen zijn kleine ontdekkingsreizigers. Dankzij het uitstekende interieurontwerp is onze Villa Duo een geweldig hulpmiddel om de creativiteit van kinderen te stimuleren. Dollhouse biedt onbeperkte leermogelijkheden door te spelen. Het is de taak van ouders en verzorgers om hen zoveel mogelijk kansen te bieden om de wereld, het milieu en zichzelf te leren kennen.
【Een veilig, perfect cadeau】
Het huis is verpakt in een kartonnen doos extra beveiligd binnen het polystyreenschuim. Alle elementen zijn verpakt in een beschermende film. Inbegrepen is een gedetailleerde, duidelijke handleiding met afbeeldingen en op de juiste wijze gemarkeerde elementen, zodat het inklappen van het geheel minder dan een uur in beslag neemt.
【Garantie】 Elk I-CIGO Hout Poppenhuis product bevat 30 dagen niet goed geld terug en 24 maanden garantie zonder zorgen

specificatie
LEEFTIJD: VOOR 3 JAAR
MATERIAAL: HOUT + MDF PLAAT
NIVEAUS: 3 NIVEAUS
TRAPPEN: JA
TERRAS: JA
TUIN: JA
KLEMBORD: JA (ALS 1 NIVEAU) AFMETING 275 * 800 * 275 mm
CHAIN BOARD: YES TO RETURN
AFMETING VAN HET POPPENHUIS: 1200 * 800 * 275 mm
GEWICHT VAN APPARATUUR: 10,5 kg
KARTONNEN AFMETING: 950 * 335 * 215 mm
GEWICHT VAN HET ARTIKEEL IN HET PAKKET: 12kg
De kit bevat
DOMEK VOOR POPPEN
12 MEUBELEN
2 POPPEN
GEBRUIKSAANWIJZING

Eigenschappen

Afmetingen product 33 x 82 x 120 cm
Gewicht 12 kg
Kleur Kleurrijk
Geschikt voor type pop Poppenhuispop
Poppenhuis opties Inclusief meubels
Geluid Nee
Aanbevolen leeftijd 3 - 10 jaar
Merk I-Cigo
Aantal benodigde accu's/batterijen 0
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen
Inclusief aantal meubels 9
Inclusief aantal poppen 6
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) W06A324
Materiaal Hout , MDF
Personage Geen personage
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Verpakkingsinhoud Poppenhuis villa
Verpakkingstaal Nederlands
Voedingstype Geen voedingstype

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews