Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Rubens Barn Pop Rubens Kids Tim; Jongenspop Rubens Barn Pop Rubens Kids Tim; Jongenspop Rubens Barn Pop Rubens Kids Tim; Jongenspop Rubens Barn Pop Rubens Kids Tim; Jongenspop Rubens Barn Pop Rubens Kids Tim; Jongenspop Rubens Barn Pop Rubens Kids Tim; Jongenspop

Rubens Barn Pop Rubens Kids Tim; Jongenspop

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Rubens Barn| Barcode: 7350023982368

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Hoi, ik ben Tim en ik kom uit de serie van de Rubens Kids. Het lijkt mij leuk om jou te leren kennen. Ik ben heel vaak op het voetbalveld te vinden en draag dan ook sportieve kleding.
Ik heb een t'shirt aan in de kleuren rood, wit en oranje. Daaronder draag ik een denim broek en mijn rode pet mag ook niet ontbreken.

Ik heb donkerbruin haar en donkerbruine ogen.

Gaan wij samen een potje voetballen?

RUBENS BARN - BORN IN SWEDEN
De originele poppen van Rubens Barn zijn creaties van de Zweedse ontwerpster Ewa Jarenskog. Het Zweedse woord -barn‚¬betekent kind of kinderen en ¬Ruben¬ is de vader van Ewa. De letterlijke vertaling van Rubens Barn is dus: Rubens kinderen.

Visie en missie Rubensbarn
Wij streven er naar om voor elk kind in de wereld een eigen, unieke pop aan te bieden, die hun ontwikkeling stimuleert en hen vertrouwen geeft in de toekomst.

Iedere pop is uniek
Rubens Barn poppen zijn handgemaakt en daardoor uniek. Ze zijn veilig en uitstekend van kwaliteit. De poppen kunnen gewassen worden in de wasmachine, de kleertjes met de hand.

ONTWIKKELING
De poppen van Rubens Barn helpen d.m.v. spel, het inlevingsvermogen, de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen verder te ontwikkelen.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 0 - 99 jaar
Met geluid Nee
Afmetingen 36 cm
Materiaal Pluche
Wasbaar Ja
Doelgroep Kinderen
Interactief Nee
Met verlichting Nee
Type pop Babypop

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews