Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs
Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm

Roze Homy XL Hout Poppenhuis 13 Meubelen,MET ZES GRATIS POPPEN ,droomhuis,Kinderen speelgoedhuis,poppenhuizen Met Meubels 74,5*30*116,5 cm

payment methods
 • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
 • Merk: I-Cigo| Barcode: 8719992298693

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Bij het ontwerpen van het huis hebben we bijzondere aandacht besteed aan 【de hoge kwaliteit】van de afwerking, de maximale veiligheid van het kind en de nauwkeurige weergave van interieurdetails.

Het huisje heeft 3 niveaus, die bestaan uit:
zolder met slaapkamer
terras
keuken met eetkamer
badkamer
Woonkamer
Kinderkamer
deel met laden【Het huis is gemaakt】 van doorgewinterd grenen hout, dat op passende wijze is beschermd tegen ongewenste insecten. De meeste concurrerende producten hebben dit proces niet doorgemaakt. Controleer het zelf - vraag het de verkoper.

Dankzij dit is het, net als een echt, goed ontworpen huis, duurzaam en veilig. Voldoet aan de vereisten en de hoogste veiligheidsnormen in overeenstemming met EU-richtlijnen. Het is getest door een internationaal bedrijf Intertek.

Door milieuvriendelijke trends in de constructie van onze huizen te ondersteunen, hebben we hout gebruikt dat alleen afkomstig is van rationeel beheerde industriële bossen.

Onze producten hebben het [ FSC-certificaat ]gekregen van de Council for Appropriate Forest Management. Dit onderscheid is een bevestiging van de zorg van ons bedrijf voor de kwaliteit van het milieu en het product zelf.

【Onbeperkte creativiteit】
Met grote ramen kunt u het leven van poppen observeren en het plezier en de plaatsing van meubels aanzienlijk vergemakkelijken.
Elke kamer heeft zijn eigen individuele ontwerp met de meest uitgebreide details.
Een grote hoeveelheid ruimte binnenin maakt het mogelijk om meubels te verplaatsen of in de toekomst worden er extra items toegevoegd.
【Educatieve waarden】
Kinderen zijn kleine ontdekkingsreizigers. Dankzij het uitstekende interieurontwerp is onze Hout Poppenhuis een geweldig hulpmiddel om de creativiteit van kinderen te stimuleren. Poppenhuis biedt onbeperkte leermogelijkheden door te spelen. Het is de taak van ouders en verzorgers om hen zoveel mogelijk kansen te bieden om de wereld, het milieu en zichzelf te leren kennen.
【Een veilig, perfect cadeau】
Het huis is verpakt in een kartonnen doos extra beveiligd binnen het polystyreenschuim. Alle elementen zijn verpakt in een beschermende film. Inbegrepen is een gedetailleerde, duidelijke handleiding met afbeeldingen en op de juiste wijze gemarkeerde elementen, zodat het inklappen van het geheel minder dan een uur in beslag neemt.
【Garantie】 Elk I-CIGO Hout Poppenhuis product bevat 30 dagen niet goed geld terug en 24 maanden garantie zonder zorgen

specificatie
LEEFTIJD: VOOR 3 JAAR
MATERIAAL: HOUT + MDF PLAAT
NIVEAUS: 3 NIVEAUS
TERRAS: JA
TRAPPEN: JA
CHAIN BOARD: YES TO RETURN
AFMETING : 74.5 cm L x 30.1 cm W x 116.5 cm H
GEWICHT: 14.85 kg
KARTONNEN AFMETING: 1070 * 430 * 175 mm
GEWICHT VAN HET ARTIKELEN IN HET PAKKET: 14.85 kg
13 MEUBELEN
Tijdenlijke Gratis POPPEN T.W.V € 19.99
GEBRUIKSAANWIJZING

Eigenschappen

Afmetingen product 30,1 x 74,5 x 116,5 cm
Gewicht 14,8 kg
Kleur Kleurig
Geschikt voor type pop Poppenhuispop
Poppenhuis opties Inclusief meubels
Geluid Nee
Aanbevolen leeftijd 3 - 10 jaar
Merk I-Cigo
Aantal benodigde accu's/batterijen 0
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen
Inclusief aantal meubels 9
Inclusief aantal poppen 6
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) W06A044
Materiaal Hout , MDF
Personage Geen personage
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Verpakkingsinhoud Popenhuis
Verpakkingstaal Nederlands
Voedingstype Geen voedingstype

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews