Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Poppenkleertjes - geschikt voor Barbie - tankini met bloemetjes, strikjes en ruches - met zwemband en slippers - zwemkleding - zomer Poppenkleertjes - geschikt voor Barbie - tankini met bloemetjes, strikjes en ruches - met zwemband en slippers - zwemkleding - zomer Poppenkleertjes - geschikt voor Barbie - tankini met bloemetjes, strikjes en ruches - met zwemband en slippers - zwemkleding - zomer Poppenkleertjes - geschikt voor Barbie - tankini met bloemetjes, strikjes en ruches - met zwemband en slippers - zwemkleding - zomer Poppenkleertjes - geschikt voor Barbie - tankini met bloemetjes, strikjes en ruches - met zwemband en slippers - zwemkleding - zomer

Poppenkleertjes - geschikt voor Barbie - tankini met bloemetjes, strikjes en ruches - met zwemband en slippers - zwemkleding - zomer

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: PFBL| Barcode: 7439607227238

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Yes, het is zomer! Tijd om te zonnen, bruin te worden, ijsjes te eten én natuurlijk... Zwemmen! Heerlijk dobberen in of op het water met de warme zon op je hoofd. En jouw pop wil natuurlijk maar al te graag met je mee!

Met deze tankini met bloemetjes en strikjes, een zwemband* én slippers, is jouw Barbie pop ook helemaal klaar voor de zomer.

Laat die waterpret maar komen!

* De zwembanden bieden wij in verschillende kleuren aan. Er wordt willekeurig eentje aan uw bestelling toegevoegd. Zie de bijgevoegde foto's voor de verschillende motieven.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 99 - 3 jaar
Gewicht 0,001 kg
Kleur Wit | Veelkleurig
Afmetingen inclusief verpakking 10,1 x 9 x 4 cm (lxbxh)
Doelgroep Jongens & Meisjes
Geschikt voor type pop Modepop
Personage Barbie
Type pop Modepop
Type poppenkleding Badkleding

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews