Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale

Polly Pocket - Zwemfeestje - Dual scale

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Polly Pocket| Barcode: 0887961650143

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Bereid je voor op zomers plezier en laat de Polly pop spetteren met de Splashtastisch Zwembad speelset op een schaal van 8 cm die je kunt vullen met echt water!

Tijd om te spetteren! Polly Pocket is er klaar voor met het Splashtastische Zwembad! Meisjes kunnen het zwembad (op schaal van 8 cm) met water vullen en de Polly pop van 8 cm de ladder laten beklimmen of van de glijbaan laten glijden! De Polly pop kan ook op haar hippe flamingodrijver dobberen, op de badmeesterstoel met parasol zitten en ontspannen in het hartvormige bubbelbad! Van dit spetterende zomerse plezier krijgt Polly natuurlijk zin in een ijsje! De Polly pop heeft een ijscokar die open kan, met een microzwembad en duikplank erin! Maar er zijn nog meer verrassingen... Open het medaillon en zie wat er zich onder het bubbelbad verstopt... WAUW!

Tijd om in het klein te spelen en een minizeeroversbaai te ontdekken met de Polly micropop. De Polly pop is de kapitein op haar eigen piratenschip met uitkijkpunt en glijbaan, een tikibar voor zoete lekkernijen en een onderwatergrot die je kunt ontdekken! Zo kun je op twee formaten met water spelen en je spel transformeren!

• De Polly pop kan de ladder beklimmen en van de glijbaan in het zwembad glijden. Ze kan ontspannen in haar flamingodrijver, het strand in de gaten houden vanuit de badmeesterstoel en in het hartvormige bubbelbad achteroverleunen!
• Na al dit zonnige plezier krijgt de Polly pop zin in een ijsje! De Polly pop heeft een ijscokar die je kunt veranderen in een microzwembad met duikplank!
• Nu is het tijd voor Polly om in het klein te spelen! Open het medaillon en zie wat er onder het bubbelbad zit... WAUW! Het is een microzeeroversbaai! De Polly micropop is nu de kapitein die op de brug kan uitkijken, van de glijbaan kan glijden, zoete lekkernijen kan halen in de tikibar en nog veel meer! Zo kun je met water spelen en je spel transformeren!
• De Splashtastisch Zwembad speelset is inclusief: Polly pop van 8 cm, zwembad met grote ladder en hartvormig bubbelbad op een schaal van 8 cm, grote stoel met parasol, flamingodrijver, ijscokar, drankjes, ijshoorntje, extra outfit, microstoel, microflamingodrijver, minipiratenlandschap en Polly micropop.

De Splashtastisch Zwembad speelset bevat:
Polly pop van 8 cm, zwembad met grote ladder en hartvormig bubbelbad op een schaal van 8 cm, grote stoel met parasol, flamingodrijver, ijscokar, drankjes, ijshoorntje, extra outfit, microstoel, microflamingodrijver, minipiratenlandschap en Polly micropop. Kleuren en decoraties kunnen variëren.

Ideaal voor Polly Pocket fans van 4 jaar en ouder.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 4 - 8 jaar
Geslacht Voor meisjes
Met geluid Nee
Gewicht 0,605 kg
Afmetingen 17 x 20 x 21 cm
Kleur Multi Color
Materiaal Kunststof
Wasbaar Ja
Afmetingen inclusief verpakking 33,1 x 25,6 x 10,5 cm (lxbxh)
Aantal benodigde accu's/batterijen 0
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen
Gewonnen prijzen N.v.t.
Interactief Nee
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) FTP75
Personage Polly Pocket
STEM-speelgoed Nee
Type pop Minipop
Verpakkingsinhoud Polly pop van 8 cm, zwembad met grote ladder en hartvormig bubbelbad op een schaal van 8 cm, grote stoel met parasol, flamingodrijver, ijscokar, drankjes, ijshoorntje, extra outfit, microstoel, microflamingodrijver, minipiratenlandschap en Polly micropop
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews