Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis Polly Pocket Pollyville Polly's Huis

Polly Pocket Pollyville Polly's Huis

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Polly Pocket| Barcode: 0887961767469

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

In het Pocket Huis, geïnspireerd op Polly's huis in haar thuisstadje Pollyville, draait alles om een oppasthema. Als je het huis openmaakt, komen 4 verdiepingen, 5 kamers, 4 leuke verborgen plekken, 11 accessoires plus de micropoppen Polly en Paxton Pocket tevoorschijn. Plus Peaches de hond niet te vergeten!

Kom mee spelen bij ons in Pollyville, het thuisstadje van Polly Pocket waar je grote verrassingen tegenkomt! Beleef eindeloze lol en oppasavonturen in het Pocket House, geïnspireerd op Polly's thuisstadje! Als je deze speelset openmaakt, verschijnen er 4 verdiepingen, 5 kamers, 4 leuke geheime plekken, 11 accessoires, plus Polly micropop, broertje Paxton Pocket pop en Peaches de hond! Het Pocket Huis bevat veel leuke onderdelen voor allerlei spelscenario's: een hobbelpaard, kinderstoel voor Paxton Pocket pop, een tafel met 2 stoelen, zitbank, het hondenhok van Peaches, een trampoline en een fiets. Ontdek 4 verdiepingen vol plezier, waaronder: Polly's slaapkamer met laptop en kledingkast; Paxtons kamer waar Polly haar broertje Paxton Pocket in zijn wieg kan leggen of waar ze kunnen spelen op het hobbelpaard; verder is er nog een badkamer met douche en een leuke badkuip om schuimend schoon te worden; een woonkamer waar je kunt kletsen en tv kijken, tafel en stoelen waar je kunt eten en een muziekinstallatie voor danspret (plak Polly pop gewoon op de dansvloer – deze kan ronddraaien). Er is ook een keuken om eten klaar te maken en een kinderstoel waarin Polly Paxton Pocket kan zetten om hem eten te geven. Ze kunnen ook buiten spelen. Springen op de trampoline die echt veert of gaan fietsen – achterop de fiets zit een babyzitje waarin plaats is voor Paxton Pocket. De voeten van Polly passen in de pedalen van de fiets, en wanneer de fiets vooruit wordt geduwd, beweegt ze! Bij de speelset zit ook een stickervel met Polly Stick technologie. Kinderen kunnen deze stickers plakken waar ze maar willen, en dan kun je Polly pop of haar vriendjes op die plek neerzetten. Er zijn nog meer leuke stickers zoals vloerkleedjes, slippers en meer zodat kinderen hun Pocket Huis zelf kunnen aanpassen. Inclusief Pollyville Pocket Huis, Polly en Paxton Pocket micropoppen, Peaches de hond, trampoline, fiets en accessoires. Verzin zelf nog meer verhalen terwijl je je eigen wereld bouwt en aanpast met de favoriete kleine plekjes en voertuigen van Pollly Pocket in Pollyville! Verzamel ze allemaal! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.

• Inclusief veel leuke onderdelen om neer te zetten en mee te spelen: een hobbelpaard, kinderstoel voor Paxton, een tafel met 2 stoelen, zitbank, het hondenhok van Peaches, een trampoline en een fiets.
• ​Verdiepingen en activiteiten van dit huis zijn onder meer: Polly's slaapkamer; Paxtons kamer met wieg en hobbelpaard; badkamer met leuke badkuip; een woonkamer met tv, tafel en stoelen, muziekinstallatie voor dansen (plak Polly pop op de ronddraaiende dansvloer); een keuken en kinderstoel zodat Polly Paxton Pocket eten kan geven; en buitenpret op de trampoline of op de fiets.​
• Zet de voetjes van Polly in de pedalen van de fiets, duw de fiets vooruit, en de pop beweegt alsof ze fietst.
• Met het stickervel met Polly Stick technologie kunnen kinderen stickers plakken waar ze maar willen, waarop ze Polly of haar vriendjes dan kunnen neerzetten.
• Kinderen kunnen Polly's Pocket Huis aanpassen met extra stickers zoals vloerkleden, slippers en meer voor nog uitgebreidere speelverhalen.
• Bouw je eigen wereld verder uit en pas deze aan met de favoriete kleine plekjes en voertuigen van Pollly Pocket in Pollyville! Verzamel ze allemaal zodat je op eindeloos veel manieren kunt spelen!
• ​4 jaar en ouder.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 4 - 10 jaar
Geslacht Voor meisjes
Met geluid Nee
Gewicht 0,595 kg
Afmetingen 12 x 18 x 11 cm
Kleur Multi Color
Materiaal Kunststof
Wasbaar Ja
Afmetingen inclusief verpakking 33,6 x 25,7 x 11,5 cm (lxbxh)
Aantal benodigde accu's/batterijen 0
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen
Interactief Nee
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) GFP42
Met verlichting Nee
STEM-speelgoed Nee
Type pop Minipop
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews