Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Polly Pocket Geheime Schuilplaatsen Shani's Heelal Polly Pocket Geheime Schuilplaatsen Shani's Heelal Polly Pocket Geheime Schuilplaatsen Shani's Heelal Polly Pocket Geheime Schuilplaatsen Shani's Heelal Polly Pocket Geheime Schuilplaatsen Shani's Heelal Polly Pocket Geheime Schuilplaatsen Shani's Heelal Polly Pocket Geheime Schuilplaatsen Shani's Heelal

Polly Pocket Geheime Schuilplaatsen Shani's Heelal

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Polly Pocket| Barcode: 0887961747034

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Polly Pocket compacte speelkoffer met thema ijzig sprookje brengt de sneeuwpret binnen handbereik!

Maak je maar klaar voor sneeuwpret met de Polly Pocket compacte speelkoffer vol geheime schuilplaatsen met het thema 'ijzig sprookje'! Open de compacte speelkoffer. Het bovenste gedeelte heeft een papieren, geperforeerde achtergrond met het thema 'ijzig sprookje'. Je kunt uit de achtergrond drie verschillende gedeelten losmaken om 3 geheime schuilplaatsen, 3 verborgen vakken en 3 willekeurige verrassingsaccessoires (2 die de Polly micropop kan dragen) tevoorschijn te toveren. Het ene kind krijgt bijvoorbeeld een roze accessoire en een ander kind krijgt een paarse. In het onderste gedeelte van de speelkoffer zie je een coole schaatsbaan met een sneeuwpop. De baan draait rond zodat Polly micropop er echt op kan schaatsen! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppetjes van Polly en haar vriendinnen overal op de Compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen. Inclusief 3 geheime schuilplaatsen, 3 verborgen vakken, 3 verrassingsaccessoires (2 die het poppetje kan dragen), Polly micropop en een stickervel. Je kunt kiezen uit verschillende thema's. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.

• Het bovenste gedeelte van de Compact heeft een papieren achtergrond met een thema. Die achtergrond is geperforeerd en daaruit kun je drie verschillende gedeelten losmaken om 3 geheime schuilplaatsen, 3 verborgen vakken en 3 willekeurige accessoires (het ene kind krijgt bijvoorbeeld een roze accessoire, een ander kind krijgt een paarse) tevoorschijn te toveren. Polly micropop kan 2 van de accessoires dragen.
• Het onderste gedeelte van de Compact bevat een schaatsbaan met een sneeuwpop. De baan draait rond zodat Polly micropop erop kan schaatsen!
• Dankzij de Polly Stick technologie kun je de Polly pop en haar vriendjes overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de pop erop zodat ze blijft staan.
• De compacte speelkoffer Ijzig Sprookje bevat: 3 geheime schuilplaatsen, 3 geheime vakken, 3 willekeurige accessoires (2 die het poppetje kan dragen), 1 Polly micropop en een stickervel.
• De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen.
• 4 jaar en ouder.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 4 - 8 jaar
Geslacht Voor meisjes
Met geluid Nee
Gewicht 0,143 kg
Afmetingen 5,1 x 20,4 x 20,3 cm
Kleur Polly op de Noordpool
Materiaal Kunststof
Wasbaar Ja
Afmetingen inclusief verpakking 20,4 x 16,7 x 5 cm (lxbxh)
Aantal benodigde accu's/batterijen 0
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen
Gewonnen prijzen N.v.t.
Interactief Nee
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) GDL85
Met verlichting Nee
Personage Polly Pocket
Producttaal Nederlands
STEM-speelgoed Nee
Type pop Minipop
Voedingstype Niet elektrisch

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews