Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset

Polly Pocket Big Pocket World Verwendagje - Speelfigurenset

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Polly Pocket| Barcode: 0887961745900

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Compact heeft de vorm van een doorzichtig parfumflesje en als je hem openmaakt, zie je een heerlijke spa met Polly en Lila micropoppen!

Het is tijd voor een dagje verwennerij met Polly Pocket Pocket World Verwennende Spa! De Compact heeft de vorm van een doorzichtig parfumflesje en als je hem openmaakt, zie je een heerlijke spa met Polly en Lila micropoppen! Het is een groot complex, dus hebben ze hun eigen golfkarretje met bewegende wielen (beide poppen passen erin) om van de ene behandeling naar de andere te zoeven! En dan beginnen de verrassingen: als je in de ‘spa’ de lockers omlaag klapt, ontdek je een jacuzzi; de saunadeur kan open; een salonstoel kan bewegen; de massagetafel kun je openklappen om een snack- en tearoom te onthullen, en de deur van de douche kan ook open. Een extra bijzondere functie: je kunt de afneembare parfumverstuiver vullen met water en erin knijpen om het water in de jacuzzi te laten stromen! Wauw – over een koninklijke behandeling gesproken – wat een ontspannende dag voor Polly en Lila poppen!

• Met het golfkarretje kunnen de meisjes in de spa van behandeling naar behandeling zoeven (beide poppen passen erin).
• En dan beginnen de verrassingen: als je in de ‘spa’ de lockers omlaag klapt, ontdek je een jacuzzi; de saunadeur kan open; een salonstoel kan bewegen; de massagetafel kun je openklappen om een snack- en tearoom te onthullen, en de deur van de douche kan ook open.
• Wauw – cool! Je kunt de afneembare parfumverstuiver vullen met water en erin knijpen om het water in de jacuzzi te laten stromen!
• Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan.
• De​Compact is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen voor heerlijk ontspannende avonturen onderweg. Inclusief Polly Pocket Pocket World Compact Verwennende Spa, Polly en Lila poppen en golfkarretje.

Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppetjes van Polly en haar vriendinnen overal op de Compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor heerlijk ontspannende Polly Pocket avonturen. Inclusief Polly Pocket Pocket World Compact Verwennende Spa, Polly en Lila poppen en golfkarretje. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

Ideaal voor Polly Pocket fans van 4 jaar en ouder.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 4 - 8 jaar
Geslacht Voor meisjes
Met geluid Nee
Gewicht 0,245 kg
Afmetingen 4 x 11 x 11 cm
Kleur Verwendagje
Materiaal Kunststof
Wasbaar Ja
Afmetingen inclusief verpakking 30,4 x 20,2 x 7 cm (lxbxh)
Aantal benodigde accu's/batterijen 0
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen
Gewonnen prijzen N.v.t.
Interactief Nee
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) GDK81
Personage Polly Pocket
STEM-speelgoed Nee
Type pop Minipop
Verpakkingsinhoud Polly Pocket Pocket World Compact Verwennende Spa, Polly en Lila poppen en golfkarretje
Voedingstype Geen voedingstype

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews