Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset

Polly Pocket Big Pocket World Donut Pyjamafeestje - Speelfigurenset

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Polly Pocket| Barcode: 0887961745917

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
bol.com
bol.com
thuiswinkel waarborg Voor 23:59 besteld, morgen in huis € 14.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Compact Pocket World Donut Pyjamaparty heeft de vorm van een heerlijke kleurige donut, en als je hem openmaakt, zie je Polly's woonkamer met micropoppen van Polly en Shani!

Het is tijd voor een pyjamafeestje met Polly Pocket Pocket World Donut Pyjamaparty! De Compact heeft de vorm van een heerlijke kleurige donut, en als je hem openmaakt, zie je Polly's woonkamer met micropoppen van Polly en Shani! Voordat het feest begint, zoeven de meisjes op de pizzascooter naar de pizzeria om pizza te halen voor de pyjamaparty! En dan beginnen de verrassingen: druk op de knop op de tv om van zender te veranderen; de voordeur kan open; klap de bank open en je hebt een stapelbed; open de koelkast voor een lekker hapje; en de draaier op het spelbord kan echt draaien. Wat een leuk slaapfeestje!

• Met de pizzascooter zoeven de meisjes naar de pizzeria om pizza te halen voor het feest!
• En dan beginnen de verrassingen: druk op de knop op de tv om van zender te veranderen; de voordeur kan open; klap de bank open en je hebt een stapelbed; de koelkast kan open; en de draaier op het spelbord kan echt draaien. Veel plezier bij Polly!
• Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan.
• De Compact is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen voor slaapfeestjes onderweg. Inclusief Polly Pocket Pocket World Donut Pyjamaparty, Polly en Shani poppen en pizzascooter.

Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppetjes van Polly en haar vriendinnen overal op de Compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen. Inclusief Polly Pocket Pocket World Compact Donut Pyjamaparty, Polly en Shani poppen en pizzascooter. Kleuren en decoraties kunnen variëren.

Ideaal voor Polly Pocket fans van 4 jaar en ouder.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 4 - 8 jaar
Geslacht Voor meisjes
Met geluid Nee
Gewicht 0,25 kg
Afmetingen 4 x 11 x 11 cm
Kleur Donut Pyamafeestje
Materiaal Kunststof
Wasbaar Ja
Afmetingen inclusief verpakking 30,5 x 20,5 x 7,2 cm (lxbxh)
Aantal benodigde accu's/batterijen 0
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Doelgroep Kinderen
Gewonnen prijzen N.v.t.
Interactief Nee
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) GDK82
Personage Geen personage
STEM-speelgoed Nee
Type pop Minipop
Verpakkingsinhoud Polly Pocket Pocket World Compact Donut Pyjamaparty, Polly en Shani poppen en pizzascooter
Voedingstype Geen voedingstype

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews