Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Barbie Doll & Dancin Fun Horse Barbie Doll & Dancin Fun Horse Barbie Doll & Dancin Fun Horse Barbie Doll & Dancin Fun Horse Barbie Doll & Dancin Fun Horse Barbie Doll & Dancin Fun Horse Barbie Doll & Dancin Fun Horse Barbie Doll & Dancin Fun Horse Barbie Doll & Dancin Fun Horse

Barbie Doll & Dancin Fun Horse

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Barbie| Barcode: 0887961274325

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Barbie-pop en haar paard kunnen echt samen dansen! Deze twee figuren uit de film Barbie en haar zusjes in een puppy achtervolging zijn klaar voor een dansfeest op het eiland. Het paard speelt drie verschillende liedjes. Barbie en haar paard houden wel van een feestje. Ze kunnen samen dansen terwijl Barbie in het roze zadel zit, ze kunnen samen dansen terwijl Barbie naast haar paard staat en het paard kan alleen dansen! Duw op het knopje bovenop de manen van het paard om het paard te laten dansen. Het paard speelt drie verschillende melodietjes en danst op de beat van de muziek. Barbie-pop draagt een kleurig topje met een transparante bovenlaag, een blauwe kunststof broek, korte bruine laarsjes en een roze cap. Alles past precies bij de tropische omgeving uit de film. Haar paard heeft een roze hoofdstel met bloemen, teugels, een halskraag en een zadel dat niet verwijderd kan worden én een zachte staart en manen. Speel je favoriete scènes uit de film Barbie en haar zusjes in een puppy achtervolging na of bedenk je eigen verhalen over paardrijden en dansen. Laat Barbie en haar fantastische paard de hoofdrol spelen. Verzamel alle poppen en accessoires gebaseerd op de film Barbie en haar zusjes in een puppy achtervolging en speel het actie-avontuur na (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inhoud: Barbie® pop met outfit en accessoires (inclusief cap) en haar dansende paard met zadel (niet verwijderbaar), halskraag, hoofdstel en teugels. Pop kan niet los staan of zelfstandig dansen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Barbie-pop en haar paard kunnen echt samen dansen, precies als in de film Barbie en haar zusjes in een puppy achtervolging.
Duw op het knopje bovenop de manen van het paard om het paard te laten dansen!
Het paard speelt drie verschillende melodietjes en Barbie en haar paard kunnen op drie manieren feesten!
Ze kunnen samen dansen terwijl Barbie in het roze zadel zit, ze kunnen samen dansen terwijl Barbie naast haar paard staat, of het paard kan alleen dansen!
Barbie-pop draagt een kleurig topje met een transparante bovenlaag, een blauwe kunststof broek, korte bruine laarsjes en een roze cap.
Haar paard heeft een roze hoofdstel dat versierd is met bloemen, teugels, een halskraag, een niet-verwijderbaar zadel. Zijn manen en staart zijn zijdezacht.
Speel je favoriete scènes uit de film Barbie en haar zusjes in een puppy achtervolging na of bedenk je eigen verhalen
Verzamel alle poppen en accessoires gebaseerd op de film Barbie en haar zusjes in een puppy achtervolging en speel het actie-avontuur na (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 3 - 100 jaar
Geslacht Voor meisjes
Met geluid Ja
Gewicht 1,081 kg
Afmetingen 32,5 x 11,5 x 45,5 cm
Kleur div. kleuren
Materiaal Kunststof
Afmetingen inclusief verpakking 46,2 x 33,2 x 11,6 cm (lxbxh)
Aantal benodigde accu's/batterijen 4
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij code AAA , LR 03
Accu/batterij model Penlite
Accu/batterij technologie Alkaline
Doelgroep Kinderen
Geschikt voor type pop Modepop
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) DMC30
Personage Barbie
Type pop Modepop
Type poppenvervoersmiddel Paard en wagen
Verpakkingsinhoud paard + modepop
Voedingstype Batterij

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews