Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop

Barbie Baking Bakker met Taartdecoratie Speelset - Barbiepop

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Barbie| Barcode: 0887961767643

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De ​Barbie banketbakkerpop is inclusief een dessertspeelset waarmee kinderen taarten en cakes kunnen 'bakken', decoreren en tentoonstellen met behulp van Barbie deeg en leuke functionele bijbehorende onderdelen!

Barbie en haar taartdecoratiespeelset staan klaar om kinderen te helpen de mooiste taarten te bakken! Dit creatieve speelgoed is het perfecte recept voor speelplezier – gebruik de drie emmertjes Barbie deeg in roze, blauw en confetti in combinatie met de echt werkende materialen in de set. Het bakeiland heeft drie speelgebieden waar kinderen hun taarten kunnen 'bakken', versieren en tentoonstellen en het biedt ook opbergruimte voor de meer dan 10 meegeleverde onderdelen. Jonge bakkers kunnen Barbie de banketbakkerpop helpen bij het maken van taarten. Ze kunnen een taart maken met één of meer lagen die 'rijzen' in de oven. Vervolgens kunnen ze de zijkanten versieren met draaiende stencils en de bovenkant met unieke taartdecoratie. De taarten kunnen ze verkopen bij de kassa en in een mooie doos verpakken om mee te nemen of in porties snijden en opdienen op een taartbordje. De speelset is gemakkelijk te gebruiken door kleine handen en creatieve knutselaars. Kinderen vinden het heerlijk om de eindeloze mogelijkheden aan taartvariaties en verhaallijnen uit te proberen! ​Verzamel al het Barbie kook- en bakspeelgoed voor nog meer ingrediënten om tot dromen te inspireren, want wanneer een meisje met Barbie speelt, ontdekt ze wat ze later allemaal kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inclusief Barbiebanketbakkerpop gekleed in modieuze kleding en accessoires, kookeiland met oven waarin het deeg kan rijzen en een vitrinekastje, 3 emmertjes met Barbie deeg, taartdecoratiegereedschap met 3 stencils, 3 taartversieringen, een deegvormer, caketasje, kassa, taartplateau, bord en couvert om een stuk taart op te dienen en een mooie taartdoos om de taart in mee te nemen. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

• Het bakeiland heeft een oven met 2 uitneembare bakvormen voor 2 cakes, een grote en een kleine, waarmee een taart van 1 of 2 lagen kan worden gemaakt!
• Vul de bakvorm met het meegeleverde deeg (in 3 verschillende kleuren), vorm het deeg met het gereedschap voor pletten, plaats de vormen in de oven en haal de hendel over om te zien hoe de cakes 'rijzen' -- jammie!
• Versier de zijkanten van een laag door deze op een taartplateau te zetten en 1 van de 3 stencilontwerpen te kiezen; beweeg de schuif om het taartplateau dichter naar het stencil toe te brengen en draai het met de hand rond om het patroon aan te brengen op het deeg.
• ​Stapel meerdere lagen op elkaar voor de perfecte combinatie, en plaats er dan 1 van de 3 schattige cakeversieringen bovenop!
• Met het vitrinekastje en de kassa ​kunnen jonge ondernemers hun creaties verkopen. Een opdienbord met bestek of verpakking waarin de klant zijn taart kan meenemen maakt de transactie compleet – en door naar de volgende klant!
• ​Barbie pop is er helemaal klaar voor om bakpret in de praktijk te brengen met haar professionele bakkersoutfit en schort met gebakjesprint.
• ​Deze speelset is een geweldig cadeau voor kinderen van 4 tot 7 jaar en dan vooral voor jonge bakfanaten, knutselaars en liefhebbers van toetjes!

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 4 - 8 jaar
Geslacht Voor jongens en meisjes
Met geluid Nee
Gewicht 1,114 kg
Afmetingen 7,6 x 39,5 x 32,5 cm
Kleur Multi Color
Materiaal Kunststof
Wasbaar Ja
Afmetingen inclusief verpakking 39,9 x 33,2 x 32,6 cm (lxbxh)
Aantal benodigde accu's/batterijen 0
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Doelgroep Kinderen
Interactief Nee
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) GFP59
Met verlichting Nee
Personage Barbie
STEM-speelgoed Nee
Type pop Modepop
Verpakkingsinhoud mold

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews