Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
BABY born® Boutique Kledingwinkel BABY born® Boutique Kledingwinkel BABY born® Boutique Kledingwinkel BABY born® Boutique Kledingwinkel BABY born® Boutique Kledingwinkel BABY born® Boutique Kledingwinkel BABY born® Boutique Kledingwinkel BABY born® Boutique Kledingwinkel BABY born® Boutique Kledingwinkel BABY born® Boutique Kledingwinkel

BABY born® Boutique Kledingwinkel

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: BABY born| Barcode: 4001167824757

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Welkom bij BABY born Boutique Modewinkel. Deze ruime winkel is tot de nok gevuld met modieuze outfits en geweldige mode-accessoires. De uitgebreide productlijn bevat vier jurken, drie shirts, twee broeken en twee rokken. BABY born kan maar niet beslissen wat ze mee de kleedkamer in moet nemen om in de spiegel te bewonderen. Haar zusje is dol op de outfit van een van de twee paspoppen in de etalage. Er is ook keuze uit vier paar schoenen. Winkelmanager en broertje weet dat ze echt niet zonder een van de vier zonnebrillen en een van de vier tassen kan om de look compleet te maken. En laten we de sieraden niet vergeten - er zijn vier armbanden en twee haarbanden met vervangbare speldjes om uit te kiezen. Uiteraard moet alles goed worden gepresenteerd: aan de vier hangertjes, de twee kledingrekken, op de planken en op de drie displays. Die combi staat fantastisch! Een keuze gemaakt? Tijd om om te betalen bij de kassa en alles te laten inpakken in een van de vier winkeltassen. Je kunt contant of met een pasje betalen. De kassa is van alle gemakken voorzien, met een scanner, rekenmachine en geluidseffecten. Zodra het shoppen voorbij is, kun je de winkel weer opvouwen en opbergen om ruimte te besparen.
- Kwalitatief hoogstaande accessoires voor een BABY born-pop
- Voor verbeterd, gevarieerd en langdurig speelplezier

BABY born Boutique Modewinkel met volledige winkelaankleding en met geluidseffecten. Inklapbaar.

Een complete kledingwinkel met modieuze outfits, geweldige mode-accessoires en winkelspulletjes, waaronder kassa met geluidseffecten.

Eigenschappen

Gewicht 6 kg
Kleur Roze
Geschikt voor type pop Babypop
Aanbevolen leeftijd 3 - 6 jaar
Merk BABY born
Aantal benodigde accu's/batterijen 2
Accu/batterij code AA
Doelgroep Kinderen
MPN (Manufacturer Part Number) 824757
Materiaal Kunststof

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews